toepassingen

C-technology houdt zich bezig met tal van diverse toepassingen in allerlei takken van industrie. Van klokkengieter tot semi conductor: technische keramiek vindt je overal in terug . De unieke eigenschappen van diverse keramische materialen zorgen ervoor dat het inzetbaar is daar waar kunststoffen en metalen niet meer toepasbaar zijn of niet de gewenste resultaten geven.

Heeft u het idee dat technische keramiek duur is ten opzichte van andere materialen? Wij kunnen met overtuiging zeggen dat technische keramiek in de meeste gevallen juist voor kostenbesparing zorgt. Langere standtijden worden gerealiseerd door de slijtvastheid, chemische bestendigheid en temperatuurbestendigheid.

In de linkerkolom vindt u een aantal van de meest gangbare takken van industrie├źn waar technische keramiek zich al meer dan bewezen heeft. Gezien de brede ervaring die we hebben in de industrie gaan we geen uitdaging uit de weg om onze klanten te voorzien van advies en indien mogelijk een oplossing in technische keramiek.